Eliteidrætselever

Buddy

Efter behov tildeles du en buddy, som vil være en af dine klassekammerater. Din buddy vil sørge for at du er opdateret omkring, hvad der sker på skolen, både fagligt og socialt, i de perioder hvor du er fraværende på grund af stævner, træningslejre med mere. Din buddy tildeles ved skoleårets start.

Ekstra bogsæt

Såfremt der er behov for at få udleveret et ekstra bogsæt, skal du henvende dig til Stine på Eliteidrætskontoret.

Facebook gruppe

BG & Eliteidræt har en Facebook gruppe ved samme navn. Du må meget gerne selv poste dine aktiviteter her. Alternativt kan du på stm@birke-gym.dk sende dine resultater og gerne et billede, og derefter vil Stine sørge for at poste opslaget i gruppen. Det er vigtigt, at alle Eliteidrætselev kan følge med i hinandens store og små oplevelser.

Fravær

Du skal så vidt muligt følge undervisning og prøver i normalt omfang. Der kan dog ved stævner, konkurrencer, træningslejre med mere, indgås aftaler om rykning af afleveringsdatoer og godkendt fravær. Du skal søge om fraværsgodkendelse hos Stine på Eliteidrætskontoret senest inden 1. fraværsdag. Alle spørgsmål omkring dine studier tager du med Stine, som herefter koordinerer med dine lærere og studievejledere.

Hvilerum

Nøglebrikken til hvilerummet kan du hente hos Stine på Eliteidrætskontoret, eller hos Gitte i Administrationen. Ved nøgleudlevering noteres navn og klasse i udlånsbogen, og du er ansvarlig for at nøglebrikken leveres tilbage efter du forlader hvilerummet. Ligeledes er du ved brug af hvilerummet ansvarlig for, at rummet efterlades pænt og ryddeligt.

Hvilerummet kan anvendes alle dage mellem 8.00 og 15:30. Derefter har kostskole-eleverne adgang til lejligheden.

Morgenmad

Ønsker du at anvende Eliteidrætsordningens tilbud om morgenmad på kostskolen, skal du henvende dig til Stine på Eliteidrætskontoret. Sammen aftales det hvilke dage i ugen du har behov for morgenmad. Det kan være enkelte dage eller alle dage. Husk dog at der kun laves morgenmad til dig på de dage, du er tilmeldt, og at det til gengæld forventes, at du kommer på de tilmeldte dage.

Planlægningsmøde

Ved skoleårets opstart holder du sammen med Stine et planlægningsmøde. Her tilpasser I dine aktiviteter på BG med dine sportslige aktiviteter, så det hele kommer til at gå op i en højere enhed. Alle spørgsmål omkring dine studier tager du med Stine, som herefter koordinerer med dine lærere og studievejledere.

Pusterummet

Som eliteidrætselev har du fri adgang til skolens fitnessrum i E-fløjen, i skolens åbningstider. Nøglebrikken får du udleveret hos Stine på Eliteidrætskontoret, eller hos Gitte i administrationen. Ved nøgle udlevering noteres navn og klasse i udlånsbogen, og du er ansvarlig for at nøglebrikken leveres tilbage efter du forlader Pusterummet. Husk at rengøre de maskiner, du har brugt. Vær opmærksom på, at pusterummet ind imellem anvendes i idrætsundervisningen. Som eliteidrætselev kan du stadig træne i Pusterummet, mens der er undervisning. Men husk at tage hensyn, lige som de tager hensyn til dig.

Ordensregler for pusterummet

Skabe

Skabene fra nummer 748 til 773 er forbeholdt skolens eliteidrætselever. De er tættest på indgangen, så de er let tilgængelige. For at få tildelt et skab skal du henvende dig til Stine på Eliteidrætskontoret. Vær opmærksom på, at du selv skal anskaffe en hængelås til skabet.

Teammøder

Ved skolestarten præsenteres du fOR BG & Eliteidræts årshjul. Link med datoer findes herunder. Eliteidrætsgruppen mødes to til tre gange om måneden. Hvert teammøde har forskelligt indhold, med alt fra oplæg, foredrag, hygge, fælles træning med mere. Der er mødepligt til teammøderne. Det er vigtigt for sammenholdet og fællesskabet omkring Eliteidrætsordningen, at alle deltager. Møderne vil ligge i 5. modul, og timerne tages fra jeres 30 timers pulje.

Se årshjulet her

Tøj

Ved skoleårets start får du udleveret en tøjpakke bestående af Sweatshirt, T-shirt og lange bukser. Tøjstørrelser kan du prøve på Eliteidrætskontoret. Vi ser gerne, at du anvender tøjet så meget som muligt i de kredse du færdes, og at du desuden husker på at være er en god ambassadør for BG & Eliteidræt når du bruger tøjet.

Kontakt:

Eliteidræts koordinator

Stine Møllebro

Mail: stm@birke-gym.dk

Telefon: 30587461